Skip to content
Menu

Welkom bij Noverno

Innovators in technische kunststof producten

Wie zijn we

Gelegen in Raamsdonksveer, Noord-Brabant, is Noverno een gevestigde naam met ruim 35 jaar ervaring. Wij zijn toegewijd aan de productie van hoogwaardige kunststof ringen die een cruciale rol spelen in zowel de scheepvaart, machinebouw en de offshore industrie. 

Onze samenwerking met partners binnen de Simulpars groep versterkt onze positie en opent deuren naar nieuwe mogelijkheden in de revisie-industrie en andere sectoren.

pic (2)

Op de hoogte blijven?

pic (4)

Ons streven

Het is onze missie om klanten volledig te ontzorgen door de productie van specifieke en maatwerk kunststof producten die met snelheid en optimale kwaliteit worden geleverd. We garanderen kwaliteit door onze toegang tot diverse halffabrikaten en bieden een grote voorraad voor snelle levertijden.

Ons team

Met een team bestaande uit toegewijde en gepassioneerde medewerkers streven wij voortdurend naar het ontdekken van nieuwe ontwikkelingen en innovaties. We geloven sterk in het verkennen van nieuw talent en zijn altijd bereid om deze te begeleiden waar nodig. Als jij ook deel wilt uitmaken van dit dynamische en gedreven team, nodigen we je van harte uit om je bij ons aan te sluiten. 

Klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Neem een kijkje bij onze openstaande vacatures. Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team!

Wil jij ons team komen versterken?

Bekijk onze vacatures.

Wat mag je
van Noverno verwachten?

Group 123

SNELLE LEVERING

Dankzij onze gunstige logistieke locatie en in-house productie garanderen wij snelle leveringen

Group 1601 (2)

FLEXIBILITEIT

Of het nu om kleine of grote aantallen gaat, ronde of vierkante vormen, wij zorgen ervoor dat jouw kunststof producten op maat worden geproduceerd

Group 140

LOYALITEIT

Wij streven naar langdurige en goede klantrelaties om de best mogelijke resultaten te leveren en zo nog beter en sneller op klantvragen in te spelen

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Adres

Ramgatseweg 14 4941 VS, Raamsdonksveer

Registratie

KvK: 18022887

Volg ons:

© Noverno 2023. All rights reserved.